FESTES

Si tens creativitat, imaginació, t’agraden les manualitats i veus nous usos a vells materials , o simplement ets un festaire i t’agrada organitzar xerinola, aquesta és la teva comissió!

Què fa la Comissió de festes?

Ens encarreguem d’organitzar les celebracions que es fan fora de l’horari lectiu. També participem en la preparació de dies especials dins de l’horari lectiu, i muntem tallers per Nadal o Carnestoltes.

Treballem en paral·lel amb l’escola i el barri, i fomentem la cohesió i la relació entre famílies, en un ambient relaxat i festiu.

Objectius:

PARTICIPACIÓ: Promovem la participació i col·laboració de les famílies voluntàries, mestres i alumnes. Treballem conjuntament amb les altres Comissions de l’escola per crear activitats especials com SANT JORDI, DIA DE BRICOLATGE, HORT, COMISSIÓ DE 6è…

FER BARRI: Col·laborem i convidem a les celebracions a les diferents entitats del barri, com el Centre Obert, l’Espai Jove, el Senglar Cultural i el CAU de La Floresta entre d’altres, creant una connexió entre l’escola, el barri i les famílies.

RECICLATGE: Fem un ús responsable dels materials dels tallers i les decoracions, fomentant el reciclatge. També fem ús de gots reciclats per a les festes, i la neteja posterior de totes les deixalles que es puguin generar es su a terme de manera sostenible, fent separació de residus, etc.

Proposta de Calendari de festes:

Nadal: Servei de Bar al concert de Nadal, Paneres de Nadal , rifa i tallers infantils. (Hores lectives)

Participació a la Cavalcada dels Reis i tallers

Festa de Carnestoltes

Festa Intercultural

Festa de Fi de curs

Acampada

Orxatada

A més de confeccionar preparatius i decoracions per les festes, compartim moments i passem una bona estona.

Si vols més informació o vols formar-ne part, escriu-nos:

festes@afafloresta.org

O uneix-te al grup de whatsapp de la comissió:

https://chat.whatsapp.com/2FPwEtwXCVBH6x00KlYQue