ESPAI MIGDIA

A la comissió Migdia hi participen les famílies, l’escola i «Pam i Pipa» que és l’empresa que gestiona tant el menjador, com el temps de lleure que comparteixen els infants en l’horari de migdia.

Mitjançant aquesta feina conjunta busquem iniciatives perquè aquest espai no sigui tan sols un temps de lleure sinó una eina educativa, treballant hàbits d’higiene, respecte, alimentació saludable, cohesió de grup, igualtat de gènere… i proporcionant un ventall d’activitats a les quals els infants poden accedir, si volen, durant l’estona d’esbarjo.

També vetllem perquè l’equip de monitors/es estigui en constant formació, realitzant durant el curs formacions com ara «Resolució de conflictes» que els dota d’eines per a gestionar aquest espai.

Igualment treballem de ben a prop el menú de l’escola per tal que hi hagi varietat i que s’hi inclogui un ventall de tipologies d’àpats que responguin a diferents necessitats que afecten l’alimentació, segons les opcions de les diferents famílies. També per a què dins del menú hi hagi aliments frescos, ecològics, de proximitat, etc.

Es fan reunions periòdiques on es fa seguiment i propostes per trobar entre tots/es el millor funcionament i on es debaten propostes i neguits que tinguin les diferents famílies.

Tenim molt bon rotllo i ens faltes tu!

Pots contactar amb nosaltres a:

espaimigdia@afafloresta.org